#Harmony Scene







Mari Lifeless kan Diri Anda Bersama Saya
Friday, 23 May 2014@ 21:28 3 ☰



yo yo yo yo~
\assalamualaikum/

sejak seminggu yang lepas exam mid-year start, bencinyaa lah exam ni -___- dengan soalan yang macam asdfghjkl stress tahu.

minggu depan kena lalui dua hari yang menyeksakan sebelum cuti sekolah selama dua minggu  4 hari cenggitu la. Seksa sebab ada 3 paper yang akan dihadapi. Fizik 1,2,3 Sains Sukan 1,2 & paper sivik. Sabar je lah~

Yay akan ku habiskan cuti cuti itu dengan perkara tidak bermakna. *tak sedo diri nak spm*

oh ! yang ini blog baru. Blog lama telah menggilakan dirinya jadi Hanna kena hantar dia kat pusat rawatan /ugly sobbing/

Cakap pasal exam ni, teringat pulak bet antara aku, Imah dengan Apon. Sebab kitorang ni jarang- jarang dapat top 10 dalam kelas sebab tak berapa nak pandai *malas sebenarnya* lewls

Sesiapa antara kiterang yang dapat top 10, bebudak yang paling bawah kena belanja makan

Jadi, berdasarkan cara-cara Hanna menjawab dan berdasarkan soalan-soalan yang telah dijawab, mesti Hanna yang kena belanja derang /crying a river/ soalan yang pfffftttt tu memang la !!

Have a nice day engkorang :)



I II III IV V VI VII +